Welke situatie past het beste bij jou, je huidige leven en bij je leven in de toekomst? Huren is ideaal als je geen grote investering wilt of kunt doen. Bijvoorbeeld omdat je nog een aantal jaar wilt sparen, over niet al te lange tijd kinderen wilt, denkt aan een nieuwe baan in een andere stad of ander land. Kortom wanneer er grote veranderingen op stapel staan waardoor nu niet duidelijk is wat voor droomthuis je straks nodig hebt.

Welke wensen volgen uit jouw levensstijl en behoeften? Sommigen krijgen het bij een gesprek over aandelen al Spaans benauwd, terwijl anderen bijna oneindige risico’s nemen en daar geen moment warm of koud van worden. Wat voor type ben jij? Doe de handige en gratis test van Motivaction en je weet het zo.

Is kopen voor jou mogelijk qua werk en vermogen? Of wil je juist flexibel zijn om over de hele wereld je dag van morgen mee te maken? Wij leven in een land waar in principe iedereen mag kopen als je kijkt naar nationaliteit, geloof of relatie. Dat is op veel plekken in de wereld heel anders. Zo zijn er landen waar je de nationaliteit van dat land moet hebben om grond of een gebouw te kunnen bezitten. In weer andere landen mag dat wel maar daar betaal je wel het dubbele belastingtarief op vastgoed! Dat soort zaken wil je uiteraard wel van tevoren weten! Wil je veel risico nemen of juist niet? Waar voel jij je senang bij?

Wat is jouw uitdaging in je levensstijl? Ik ben heel benieuwd. Deel dat met me en laat je reactie achter hieronder in het reactieveld. Als dank geef ik je graag mijn reactie en feedback.

Wil je dat ik je verder help?

Kom dan naar mijn GRATIS* Masterclass “Mijn DroomThuis realiseren in zeven praktische stappen”. Dé training voor jou en ga snel verder in het realiseren van jouw droomthuis wensen, eisen en randvoorwaarden. Voor jezelf en voor je naasten. Wanneer je bereid bent hier tijd, energie en geld in te steken, kun je jouw DroomThuis snel realiseren.

Op mijn Masterclass leer ik je de stappen die jij moet zetten om dit te bereiken. Ze zijn niet moeilijk, maar je moet ze wel weten en je moet het doen. Ik help je graag.

Meld je hier direct aan

Meld je direct aan voor onze Masterclass
Ga naar https://openwonen.nl/aanmelden-masterclass/ en reserveer je stoel, want het is GRATIS*, het is fun, het is zeer leerzaam én ik heb maar beperkt plaatsen beschikbaar.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten op mijn Masterclass om je een grote stap verder te brengen naar jouw DroomThuis!

Op jouw gezondheid, welzijn en productiviteit!
Remko

 

Realiseer jouw DroomThuis in 7 stappen

AVG toestemming

Je hebt je het ebook succesvol aangevraagd.

Realize your Dream Home in 7 steps

AVG permission

You have Successfully Subscribed!