De afgelopen jaren veel leidinggevenden, experts en professionals tegengekomen die thuis worden gehinderd. Vaak door moeilijke woon afstemming met partners, met hun kinderen of in het werken thuis. Wat zou je al hebben kunnen bereiken als jouw thuis mooi aansluit bij de behoeften van je leven met bijvoorbeeld die rustplek thuis? Zo is bij het ontwikkelen van ‘het nieuwe werken’ voor je partner helemaal voorbij gegaan aan het ‘nieuwe wonen’ voor jou! Daarom nu op weg naar jouw droomthuis. Ga je mee?

Daarom start ik vanaf nu met een regelmatige blog gericht op jou. Mijn doel met deze blog is om JOU te helpen dat te krijgen wat je verder helpt thuis. Ook wil ik met dit blog graag een community realiseren waar we van gedachten wisselen, elkaar tips geven en elkaar helpen. Een bron van inspiratie voor jou zijn, dat van anderen en elkaars kennis met je delen.

Zo wil ik jou helpen met het stellen van je woondoelen en het realiseren van je woondromen. En die mooi verenigen met jouw andere doelen in het leven, zoals werk, recreëren en je gezondheid. Ik help jou graag met de juiste stappen zetten en deze stappen te implementeren in jouw droomthuis. Zo help ik jou succesvol te zijn in en met je droomthuis.

Maar om dat te bereiken, heb ik nu eerst jouw hulp nodig. En daarom vraag ik me af… waar kan ik jou mee helpen?

Dus waarover wil jij dat ik ga schrijven?

  • Welke onderwerpen zijn voor jou interessant?
  • Waar wil jij de komende maanden meer over leren?
  • Wat heb je meegemaakt of gezien om juist te voorkomen, of juist jouw versie van te doen realiseren? Welke vragen of ideeën heb jij?
  • Wat heb jij nodig om jouw doelen en die van je partner thuis te bereiken?

Denk er ook meteen aan op welke dag van de week en op welk tijdstip jij mijn blog graag wil ontvangen task management software. Wat sluit het beste aan bij jouw leven om hierover te horen en te lezen?

Dus vooral, waar kan ik jou mee helpen? Plaats die onderwerpen om jou mee te helpen in het commentaar veld hieronder. Als dank voor je reactie krijg je van mij dit CADEAU: een gratis WOON Coaching Strategie sessie ter waarde van € 197!

Dit is een coachings-sessie van 60 minuten waarbij je je eerste concrete stappen zet om je woondoelen te definiëren en te realiseren!

Hou je niet in, om ook een onderwerp te noemen dat anderen al hebben genoemd. Zet het er gewoon bij of like de eerder genoemde. Zo kan ik namelijk zien welke van de onderwerpen het belangrijkste zijn en ga ik het liefste nu daarmee beginnen.

Ik kijk met spanning uit naar je reactie!

Op jouw gezondheid, welzijn en productiviteit!
Remko

Realiseer jouw DroomThuis in 7 stappen

AVG toestemming

Je hebt je het ebook succesvol aangevraagd.

Realize your Dream Home in 7 steps

AVG permission

You have Successfully Subscribed!