Kom je onderweg tegenstrijdigheden of problemen tegen, dan ben je er op tijd bij om het proces en eindresultaat bij te sturen. Wil je bijvoorbeeld veel geluid weren maar wel open ruimten, dan zul je op een andere manier tot dat resultaat moeten komen dan wanden te plaatsen en meerdere kleine ruimten te maken. Je zou dan bijvoorbeeld kunnen werken met glaspanelen die duurder zijn dan volledig dichte wanden, maar wel het voordeel hebben van ruimtelijkheid en daglicht van buiten. Dat betekent mogelijk minder elektrische verlichting maar wel zwaardere koeling vanwege het zonlicht.

Ook vraagt de akoestiek meer aandacht vanwege het harde glasoppervlak. Dergelijke toepassingen moeten op een ander moment tijdens het project worden gerealiseerd. Mogelijk moet je andere specialisten inschakelen en wil je onderzoeken wat de ervaringen elders zijn. Tijd, budget en het gewenste eindresultaat bepalen mede je keuzen. Je wilt een eindresultaat waar je trots op bent of een eindresultaat dat je later verder kunt aanpassen wanneer aanvullend budget beschikbaar komt. De tijd kan immers zorgen voor nieuwe kansen!

Wat is jouw uitdaging om een goede voorbereiding te maken? Ik ben heel benieuwd. Deel dat met me en laat je reactie achter hieronder in het reactieveld. Als dank geef ik je graag mijn reactie en feedback.

Wil je dat ik je verder help?

Kom dan naar mijn GRATIS* Masterclass “Mijn DroomThuis realiseren in zeven praktische stappen”. Dé training voor jou en ga snel verder in het realiseren van jouw droomthuis wensen, eisen en randvoorwaarden. Voor jezelf en voor je naasten. Wanneer je bereid bent hier tijd, energie en geld in te steken, kun je jouw DroomThuis snel realiseren.

Op mijn Masterclass leer ik je de stappen die jij moet zetten om dit te bereiken. Ze zijn niet moeilijk, maar je moet ze wel weten en je moet het doen. Ik help je graag.

Meld je hier direct aan

Meld je snel aan voor onze Masterclass

Ga naar https://openwonen.nl/aanmelden-masterclass/ en reserveer je stoel, want het is GRATIS*, het is fun, het is zeer leerzaam én ik heb maar beperkt plaatsen beschikbaar.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten op mijn Masterclass om je een grote stap verder te brengen naar jouw DroomThuis!

Op jouw gezondheid, welzijn en productiviteit!
Remko

Realiseer jouw DroomThuis in 7 stappen

AVG toestemming

Je hebt je het ebook succesvol aangevraagd.

Realize your Dream Home in 7 steps

AVG permission

You have Successfully Subscribed!