Een leven lang in hetzelfde huis wonen zoals in de familiehuizen in een land als Italië heel gewoon is, is in Nederland bijna niet voor te stellen. Evenmin als het weer in je huis opnemen van je (schoon)ouders bij voorkeur in een aangrenzende, aparte woonruimte waaraan weer specifieke wooneisen worden gesteld (zoals gelijkvloers). Toch zijn dat wel ontwikkelingen om rekening mee te houden. Anticipeer ook op mogelijke grote schommelingen in inkomen gedurende je leven nu de arbeidsmarkt steeds flexibeler wordt of als je ondernemer bent/ wordt. En wat te denken van wisselende relaties met dito kinderen? Dit alles maakt aanpasbaarheid en beschikbaarheid van passende woonruimte op lange termijn een hele klus.

Bijvoorbeeld: je bent inmiddels de vijftig ruim gepasseerd en de kinderen zijn het huis uit. Nieuw werk en hobby’s krijgen de ruimte om te groeien als nieuwe focus in je leven. Hoe ga je dat inpassen in jouw huis dat voor een hele andere rol in je leven was gemaakt? Opties zijn opsplitsing van woningen of juist samenvoegingen en dan rijst de vraag: wie komt/blijft erin en wie gaat elders verder?

Wat is jouw uitdaging wat betreft je toekomstbestendigheid? Ik ben heel benieuwd. Deel dat met me en laat je reactie achter hieronder in het reactieveld. Als dank geef ik je graag mijn reactie en feedback.

Wil je dat ik je verder help?

Kom dan naar mijn GRATIS* Masterclass “Mijn DroomThuis realiseren in zeven praktische stappen. Dé training voor jou en ga snel verder in het realiseren van jouw droomthuis wensen, eisen en randvoorwaarden. Voor jezelf en voor je naasten. Wanneer je bereid bent hier tijd, energie en geld in te steken, kun je jouw DroomThuis snel realiseren.

Op mijn Masterclass leer ik je de stappen die jij moet zetten om dit te bereiken. Ze zijn niet moeilijk, maar je moet ze wel weten en je moet het doen. Ik help je graag.

Meld je hier direct aan

Meld je snel aan voor onze Masterclass
 
Ga naar https://openwonen.nl/aanmelden-masterclass/ en reserveer je stoel, want het is GRATIS*, het is fun, het is zeer leerzaam én ik heb maar beperkt plaatsen beschikbaar.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten op mijn Masterclass om je een grote stap verder te brengen naar jouw DroomThuis!

Op jouw gezondheid, welzijn en productiviteit!
Remko

Realiseer jouw DroomThuis in 7 stappen

AVG toestemming

Je hebt je het ebook succesvol aangevraagd.

Realize your Dream Home in 7 steps

AVG permission

You have Successfully Subscribed!