Niet veel mensen weten dat de bouwwereld onderverdeeld wordt in twee groepen organisaties met totaal andere verantwoordelijkheden en bevoegdheden. Het Nederlands bouwrecht geldt voor de bouw- en vastgoedpartijen, zoals financiers, projectontwikkelaars, makelaars, beheerders, architecten, adviseurs, installateurs en aannemers. Welke partijen zijn er dan nog meer? Denk aan leveranciers van grondstromen, materialen en producten.

Het Europees recht beschermt jou als consument en stelt eisen aan alle leveranciers van grondstoffen, materialen en producten, dus ook in de bouw.
Dit levert soms vreemde situaties op, namelijk dat producenten langdurig verantwoordelijk zijn voor hun producten terwijl aannemers en installateurs dat vervolgens juist niet meer zijn na oplevering van het gebouw. Dus nog voor daadwerkelijke ingebruikname! Daarnaast ligt de bewijslast voor gebouwgebreken voor de Nederlandse wet bij jou als gebruiker en opdrachtgever, terwijl de bewijslast bij gebreken aan producten juist bij de fabrikant ligt. Altijd handig te weten toch?

Wat is jouw uitdaging bij gebreken, wat heb je meegemaakt en heb je het aangepakt en opgelost? Ik ben heel benieuwd. Deel dat met me en laat je reactie achter hieronder in het reactieveld. Als dank geef ik je graag mijn reactie en feedback.

Wil je dat ik je verder help?

Kom dan naar mijn GRATIS* Masterclass “Mijn DroomThuis realiseren in zeven praktische stappen”. Dé training voor jou en ga snel verder in het realiseren van jouw droomthuis wensen, eisen en randvoorwaarden. Voor jezelf en voor je naasten. Wanneer je bereid bent hier tijd, energie en geld in te steken, kun je jouw DroomThuis snel realiseren.

Op mijn Masterclass leer ik je de stappen die jij moet zetten om dit te bereiken. Ze zijn niet moeilijk, maar je moet ze wel weten en je moet het doen. Ik help je graag.

Meld je hier direct aan

Meld je snel aan voor onze Masterclass

Ga naar https://openwonen.nl/aanmelden-masterclass/ en reserveer je stoel, want het is GRATIS*, het is fun, het is zeer leerzaam én ik heb maar beperkt plaatsen beschikbaar.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten op mijn Masterclass om je een grote stap verder te brengen naar jouw DroomThuis!

Op jouw gezondheid, welzijn en productiviteit!
Remko

Realiseer jouw DroomThuis in 7 stappen

AVG toestemming

Je hebt je het ebook succesvol aangevraagd.

Realize your Dream Home in 7 steps

AVG permission

You have Successfully Subscribed!