Over mij

Wil je graag weten hoe je zelf – doch het liefste juist samen met je partner – het droomthuis gaat realiseren, kopen of huren? Besef je dat WAAR je wil wonen en HOE je daar wil wonen door elkaar heen lopen en je daardoor belangrijke beslissingen moeilijk neemt of vaak uitstelt? En wil je jouw droomthuis bouwen zonder vervelende verrassingen?

Hou jij greep op jouw budget, tijd en kwaliteit van je woning? Wordt jij gewaardeerd als je verantwoordelijkheid neemt in jouw privé woning thuis? Zie je jouw ambities op je werk terug komen in gezond, productief en veilig wonen voor jouzelf en je zo dierbare relatie? Raak je ontspannen thuis?

Mijn naam is Remko Zuidema en ik vind dat iedereen recht heeft op zijn gewenste droomthuis en dat kan bereiken binnen beschikbaar budget, met een veel hogere en persoonlijke kwaliteit dan nu en ook nog eens binnen voorspelbare tijd.

Waarom wil ik jou helpen?

Ik wil jou helpen omdat ik je frustratie heel goed herken en ik ook weet dat het anders kan. Daarnaast ben ik een bevlogen bruggenbouwer. Verbindingen leggen tussen de behoeften van mensen in het bouwen en wonen loopt als een rode draad door mijn leven. Ik ben opgegroeid tussen klanten van mijn ouders en grootouders; zelf architecten, stedenbouwkundige, aannemers, gemeentelijke ontwikkelaars, juristen en accountants. Ideeën over architectuur, bouwtechniek en bouwmanagement zijn mij met de paplepel ingegoten en leiden tot mijn studie Bouwkunde aan de TU Delft. Vervolgens heb ik tientallen jaren de bouwwereld vanuit de praktijk kunnen doorgronden.

Wat in die complexe praktijk telkens blijkt is dat techniek en vormgeving niet voldoende zijn om mij persoonlijk te boeien. Wat mij boeit, is wat jou persoonlijk raakt en ondersteunt. Dat heeft geleid tot een heldere visie: het direct verbinden van de technische inhoud met de behoeften van de dagelijkse gebruikers van een gebouw. Ik wil jouw persoonlijke gewenste kwaliteit thuis helpen realiseren.

Ook heb ik op de stoel gezeten van vrijwel alle partijen die bij het huidige bouwproces een rol spelen, van grondstoffen en bouwproducten en van aannemers en adviseurs. Nog steeds opereert de bouwwereld voor het grootste deel eigenzinnig en eigengereid zonder de eind-klant – jij als bewoner en gebouw gebruiker – echt serieus te nemen. Sterker nog, zonder jou echt te willen leren kennen!. Op basis van tientallen jaren van zeer uiteenlopende ervaringen zijn bij mij de ideeën gerijpt over hoe het anders kan. Of eigenlijk: hoe het anders móet. Ik laat je graag zien hoe. De tijd van woorden is voorbij, het gaat nu om DOEN.

Zet meteen je eerste stap op weg naar jouw droomthuis

Download nu DIRECT en lees snel mijn gratis e-book “Realiseer slim en efficiënt jouw droomthuis” met daarin de 7 praktische stappen van de AtHome!-methode. Dit is het stappenplan waarmee je de 7 juiste, essentiële en haalbare stappen zet om je woondroom uit te laten komen. Vul je naam en email adres hiernaast/-onder in, zodat ik je het e-book meteen kan toezenden!

Realiseer jouw DroomThuis

in 7 stappen

Realiseer jouw DroomThuis
in 7 stappen

Realiseer jouw DroomThuis in 7 stappen

AVG toestemming

Je hebt je het ebook succesvol aangevraagd.

Realize your Dream Home in 7 steps

AVG permission

You have Successfully Subscribed!