Veel keuzen zul je maken op basis van emoties, en terecht! Goede herinneringen uit het verleden aan je (groot)ouderlijk huis, je school of wat dan ook, vertaal je onbewust graag naar je nieuwe droomthuis. De AtHome!-methode gaat erom jou er bewust van te maken welke emoties hebben geleid tot welke behoeften zodat je die duidelijk kunt overbrengen op het team van bouwprofessionals dat jouw woonwensen gaat realiseren. Als je aan jouw bouwteam duidelijk maakt wat belangrijk voor je is, of het nu harde eisen of wensen zijn, kan en zal jouw team daar rekening mee houden. Ook delen zij hun kennis en ervaring met jou zodat jij je kunt ontwikkelen in je keuzen.

Denk hierbij nadrukkelijk ook aan de mensen die net als jij hun droomthuis aan het realiseren zijn en die je kunt ontmoeten tijdens onze workshops. Deze workshops zijn dus ook bedoeld om kennis met elkaar te kunnen delen zodat je als deelnemers samen kunt optrekken.

Wat is jouw uitdaging in het vertalen van jouw emoties naar je thuis? Ik ben heel benieuwd. Deel dat met me en laat je reactie achter hieronder in het reactieveld. Als dank geef ik je graag mijn reactie en feedback.

Wil je dat ik je verder help?

Kom dan naar mijn GRATIS* Masterclass “Mijn DroomThuis realiseren in zeven praktische stappen”. Dé training voor jou en ga snel verder in het realiseren van jouw droomthuis wensen, eisen en randvoorwaarden. Voor jezelf en voor je naasten. Wanneer je bereid bent hier tijd, energie en geld in te steken, kun je jouw DroomThuis snel realiseren.

Op mijn Masterclass leer ik je de stappen die jij moet zetten om dit te bereiken. Ze zijn niet moeilijk, maar je moet ze wel weten en je moet het doen. Ik help je graag.

Meld je hier direct aan

Meld je snel aan voor onze Masterclass
Ga naar https://openwonen.nl/aanmelden-masterclass/ en reserveer je stoel, want het is GRATIS*, het is fun, het is zeer leerzaam én ik heb maar beperkt plaatsen beschikbaar.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten op mijn Masterclass om je een grote stap verder te brengen naar jouw DroomThuis!

Op jouw gezondheid, welzijn en productiviteit!
Remko

Realiseer jouw DroomThuis in 7 stappen

AVG toestemming

Je hebt je het ebook succesvol aangevraagd.

Realize your Dream Home in 7 steps

AVG permission

You have Successfully Subscribed!