Thuis is jouw persoonlijk keuze, gemaakt vanuit jouw unieke waarden en behoeften. Aanpassing van jouw thuis aan wonen is dan ook zeer belangrijk. Overal op de wereld wonen mensen toch net op een andere manier, vaak niet slechter, maar vooral anders, vanuit andere gewoonten. Mensen willen zich met hun erfgoed geschiedenis verbinden, maar natuurlijk wel gebruikmaken van de meest moderne voorzieningen. Al eeuwen hebben veel Nederlanders relaties met anderen in de wereld die niet in Nederland zijn geboren en getogen.

Daarnaast werken hier veel mensen uit Azië – zoals uit Indonesië, India, Japan of Korea – en uit andere werelddelen die soms ook na jaren weer terugkeren naar hun geboorteland. Ook vluchtelingen bijvoorbeeld die hier gaan integreren kunnen cultuurgebonden woonwensen hebben. De achtergrond van al deze verschillende mensen heeft invloed op de gewenste vormen van privacy, het gewenste klimaat in huis of het aantal en de indeling van de kamers. Ook nieuwe gezinsvormen en gezinshereniging hebben invloed op woonwensen. Als dit voor jou van toepassing is: hoe ga je dat inpassen in jouw huis dat wellicht voor een heel andere levenswijze en vanuit een ander cultureel perspectief is gemaakt?

Wat is jouw uitdaging wat betreft je cultuur? Ik ben heel benieuwd project management alternatives. Deel dat met me en laat je reactie achter hieronder in het reactieveld. Als dank geef ik je graag mijn reactie en feedback.

Wil je dat ik je verder help?

Kom dan naar mijn GRATIS* Masterclass “Mijn DroomThuis realiseren in zeven praktische stappen”. Dé training voor jou en ga snel verder in het realiseren van jouw droomthuis wensen, eisen en randvoorwaarden. Voor jezelf en voor je naasten. Wanneer je bereid bent hier tijd, energie en geld in te steken, kun je jouw DroomThuis snel realiseren.

Op mijn Masterclass leer ik je de stappen die jij moet zetten om dit te bereiken. Ze zijn niet moeilijk, maar je moet ze wel weten en je moet het doen. Ik help je graag.

Meld je hier direct aan

Meld je snel aan voor onze Masterclass


Ga naar https://openwonen.nl/aanmelden-masterclass/ en reserveer je stoel, want het is GRATIS*, het is fun, het is zeer leerzaam én ik heb maar beperkt plaatsen beschikbaar.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten op mijn Masterclass om je een grote stap verder te brengen naar jouw DroomThuis!

Op jouw gezondheid, welzijn en productiviteit!
Remko

 

 

Realiseer jouw DroomThuis in 7 stappen

AVG toestemming

Je hebt je het ebook succesvol aangevraagd.

Realize your Dream Home in 7 steps

AVG permission

You have Successfully Subscribed!