Thuiswerken en mobiel werken komen steeds vaker voor, woningen zijn daar nooit op afgestemd. Stel, je hebt beiden een drukke baan bij bedrijven die elk hun eigen dynamiek kennen. Daarnaast heb je nog een druk sociaal leven, wellicht een gezin enzovoort. Hoe ga je dat inpassen in jouw huis dat nog vaak vanuit traditioneel oogpunt voor een heel andere gezinsvorm – een paar waarvan beide partners buitenshuis werken, al dan niet parttime, is gemaakt?

Bijvoorbeeld: je werkt thuis of hebt een bedrijf aan huis. Je wilt dat de kinderen de woning ook als hun thuis kunnen beleven, maar dan wel zonder jouw verlies van concentratie…. Je wilt een woning waar jouw klanten binnen kunnen komen zonder te struikelen over het speelgoed. En hoe zit dat met nachtdiensten en overdag moeten rusten in een omgeving waarin iedereen nu juist overdag aan het werken, spelen, relaxen of studeren is?

Wat is jouw uitdaging in de balans tussen werk en privé? Ik ben heel benieuwd. Deel dat met me en laat je reactie achter hieronder in het reactieveld. Als dank geef ik je graag mijn reactie en feedback.

Wil je dat ik je verder help?

Kom dan naar mijn GRATIS* Masterclass “Mijn DroomThuis realiseren in zeven praktische stappen”. Dé training voor jou en ga snel verder in het realiseren van jouw droomthuis wensen, eisen en randvoorwaarden. Voor jezelf en voor je naasten. Wanneer je bereid bent hier tijd, energie en geld in te steken, kun je jouw DroomThuis snel realiseren.

Op mijn Masterclass leer ik je de stappen die jij moet zetten om dit te bereiken. Ze zijn niet moeilijk, maar je moet ze wel weten en je moet het doen. Ik help je graag.

Meld je hier direct aan

Meld je snel aan voor onze Masterclass

Ga naar https://openwonen.nl/aanmelden-masterclass/ en reserveer je stoel, want het is GRATIS*, het is fun, het is zeer leerzaam én ik heb maar beperkt plaatsen beschikbaar.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten op mijn Masterclass om je een grote stap verder te brengen naar jouw DroomThuis!

Op jouw gezondheid, welzijn en productiviteit!
Remko

Realiseer jouw DroomThuis in 7 stappen

AVG toestemming

Je hebt je het ebook succesvol aangevraagd.

Realize your Dream Home in 7 steps

AVG permission

You have Successfully Subscribed!