Beslis je alleen over je eigen huis of samen met je partner, met vrienden of misschien wel een hele groep andere belangstellenden om mee samen te werken? Kies je voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) dan bouw je tegen kostprijs. Het voordeel is dat die kostprijs meestal lager is dan de marktwaarde. Maar het nadeel is dan dat ook het risico van veranderingen in prijs en tijd voor jouw rekening komen. Kun je dat dragen of moet het ‘verzekerbaar’ zijn? Allemaal beslissingen die je nu al kunt nemen.

Zo kun je bekijken wat het meest rendabel is en wat jou het beste gevoel geeft. Voor risico’s die je als CPO zelf niet kunt dragen, moet je een betrouwbare achtervang regelen, een partij die tegenvallers kan opvangen, bijvoorbeeld een woningbouwcorporatie. Dit zou relevant kunnen zijn als je niet weet of alle woningen op tijd verkocht kunnen worden. Verhuren zou dan ook een goede optie zijn.

Bedenk wat het beste past bij je huidige en toekomstige situatie én bij jou als persoon of jouw CPO-groep. Koop of huur je een woning, of een heel gebouw? Wil je investeren in grond en fundering voor de lange termijn? Of kies je voor de kortere termijn en breng je alleen je meubels mee? Of wil je ook de keuken, het sanitair en misschien zelfs wel de klimaatinstallaties kunnen kiezen of die juist liever kunnen huren van de fabrikant of van een leverancier? Allemaal zaken om bij stil te staan en vooral zorgvuldig uit te kiezen!

Wat is jouw uitdaging in je levensstijl? Ik ben heel benieuwd. Deel dat met me en laat je reactie achter hieronder in het reactieveld. Als dank geef ik je graag mijn reactie en feedback.

Wil je dat ik je verder help?

Kom dan naar mijn GRATIS* Masterclass “Mijn DroomThuis realiseren in zeven praktische stappen”. Dé training voor jou en ga snel verder in het realiseren van jouw droomthuis wensen, eisen en randvoorwaarden. Voor jezelf en voor je naasten. Wanneer je bereid bent hier tijd, energie en geld in te steken, kun je jouw DroomThuis snel realiseren.

Op mijn Masterclass leer ik je de stappen die jij moet zetten om dit te bereiken. Ze zijn niet moeilijk, maar je moet ze wel weten en je moet het doen. Ik help je graag.

Meld je hier direct aan

Meld je snel aan voor onze Masterclass


Ga naar https://openwonen.nl/aanmelden-masterclass/ en reserveer je stoel, want het is GRATIS*, het is fun, het is zeer leerzaam én ik heb maar beperkt plaatsen beschikbaar.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten op mijn Masterclass om je een grote stap verder te brengen naar jouw DroomThuis!

Op jouw gezondheid, welzijn en productiviteit!
Remko

Realiseer jouw DroomThuis in 7 stappen

AVG toestemming

Je hebt je het ebook succesvol aangevraagd.

Realize your Dream Home in 7 steps

AVG permission

You have Successfully Subscribed!